Имате прашања?

Ние сме посветени на одлична услуга. Ако имате прашања или Ви треба помош поврзана со услугите на Foundation Medicine, нашиот тим е подготвен да Ви помогне. Ве молиме контактирајте не:

 

Клиничка болница „Аџибадем Систина“ 

Адреса: ул. Скупи 5А, 1000 Скопје, РС Македонија

Драгана Китановска, Медицински лаборант

Е-пошта: dragana.kitanovska@acibademsistina.mk

мобилен телефон: 072 562 800

Јулијана Мустеникова, Медицински лаборант

Е-пошта: mustenikova.julijana@acibademsistina.mk

мобилен телефон: 072 270 947

и

ПЗУ „ЖАН МИТРЕВ“

Лабораторија за генетика и персонализирана медицина

Адреса: ул. Бледски договор бр. 8, 1000 Скопје, РС Македонија

www.zmc.mk

Сања Механџиска, М-р. молекуларен биолог

е-пошта: sanja.mehandziska@zmc.mk

мобилен телефон: 075 892 271

Александра Стајковска, Дипл. молекуларен биолог

е-пошта: aleksandra.stajkovska@zmc.mk

мобилен телефон: 075 231 315